LYD ER MEDICIN 

 

At anvende lyd og vibrationer 

til at skabe ro & balance i vores væsen 

er et meget kraftfuldt urgammelt værktøj 

vel dokumenteret af videnskabelig forskning.

Lydhealing virker på grund af dets evne til let at få os i en dybt afslappet tilstand, hvor vi har adgang til de dybere lag af bevidstheden som kan bringe os ind i en optimal centrering.

 

Alt består af energi som svinger i forskellige frekvenser eller hastigheder. Vores mentale, emotionelle og fysiske helbred påvirkes af høje eller lave frekvenser i kroppen.

 

Den optimale frekvens opstår når alt er i balance. Det vil sige når vi er in tune og hver celle i kroppen vibrerer med den frekvens den er designet til.

Lyd er levende og vibrerende energi. Da kroppen består af ca 70 % vand og vibrationer bevæger sig nemt i vandet, kan lydens vibrationer bevæge sig hen hvor der er brug for det og dermed ændre frekvenserne, bryde tilstande, skabe balance og heale på celleplan.

" Den lydhealing var en fantastisk oplevelse. Behageligt og roligt trængte vibrationerne dybere og dybere ind og min bevidsthed befandt sig på mange niveauer undervejs, 

 

Lyden fra syngeskålene indvirkede tydeligt på alle mine legemer og chakraer på celleplan. Jeg følte en dyb renselse og opladning. 

 

Da Basyani begyndte at bruge hendes stemme startede det hele ligesom forfra. Hendes sang var meget smukt og virkningsfuldt – åbnende i hjerteområde og med en følelse af renselse i hele kroppen. Som alt negativt blev skyllet væk og ro, fred og velvære blev mærkbart i hele min krop. 

 

Gongen mindede om ”den violette flamme”, der som et lyn & torden brænder alt negativt væk. Jeg mærkede en urkraft fylde mig dybt nede fra op. Meget stærkt!"  

- Ritha Sandra

" Af hjertet TAK!

Ord kan ikke beskrive

hvad du plantede

i min krop.

En ro, et lys,

kærlighed, nærvær,

uendelig energi

og en bølgende rus

som flød igennem

mig igen og igen.. "

- Signe

" Åhh det var

det mest vidunderlige

at få en behandling af Basyani.

Hun har den fineste  stilhed i sig. "

- Pia Beck Rydahl,

Yogalærer @ Open Heart Yoga.

" TAK 

for en mega

skøn behandling!

Og din hjerte varme."

- Flora Skouboe Melchiorsen

Mindfulness Akademiet. 

" Det var virkelig

en fantastisk rejse.

Eventyrsagtig, med mange

universer undervejs. "

-Jakob Dam Kæergaard,

Direktør.

" Tak for en fantastisk rejse i lyd og vibrationer. Du skabte en utrolig smuk komposition, som jeg kunne mærke dybt i hjertet, og helt ind i mine celler."

-Lucia Söderling,

Tango meditation instruktør.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2019 BASYANI ANDREA 

Mobil: 28 29 90 47